Diensten Taxi Egmond

PARTICULIERE RITTEN

Waar u ook naar toe wilt, wij brengen en/of halen u. Zowel regionaal als landelijk. Ook voor bruiloften en partijen kunt u ons per rit of op uurbasis laten rijden.

ZAKELIJKE RITTEN

Zakelijk vervoer bij vergaderingen, transfers van of naar een vliegveld, het ophalen van een zakenrelatie of huur per uur, dagdeel of dag uw eigen privé chauffeur.

GROEPSVERVOER

Maand-, week- of dagelijkse breng en haalritten naar een gezamelijke bestemming voor onder andere scholen, verzorgingscentra verenigingen en bedrijven.

LUCHTHAVEN VERVOER

Wij rijden naar elke luchthaven in Nederland, zoals Schiphol, Rotterdam The Hague en Eindhoven Airport, waarbij wij uw vlucht nauwlettend in de gaten houden.

Taxi Egmond

Veilig en vertrouwd: Taxi Egmond voor comfortabel vervoer en zorgeloze ritten

“Kies voor Taxi Egmond en geniet van een comfortabele reis naar uw hotel, luchthaven, ziekenhuis, dokter, vereniging of elke gewenste bestemming. We bieden ook een betrouwbare ophaalservice, zodat u en uw gezelschap na een avondje uit zorgeloos en veilig thuiskomen.

Ons vriendelijke team beschikt over uitgebreide rijervaring en staat garant voor kwaliteit, efficiëntie en discretie. In combinatie met onze goed onderhouden en nette voertuigen verzekeren wij u van een altijd veilige reis.”

About Image
Background Image
Waarom Taxi Egmond

"Taxi Egmond is veel meer dan een gewoon vervoersbedrijf; het vertegenwoordigt uw ultieme optie voor veilig, betrouwbaar en comfortabel transport in en rond de regio Egmond, en zelfs verder. In deze tekst zullen we grondiger ingaan op waarom Taxi Egmond de voorkeur geniet als de nummer één keuze voor zowel lokale bewoners als bezoekers."

1. Betrouwbaarheid is onze Kernwaarde
Bij Taxi Egmond draait alles om betrouwbaarheid. We begrijpen dat u op ons vertrouwt om u veilig en op tijd op uw bestemming te brengen, en dat is precies wat wij leveren. Onze ervaren chauffeurs zijn altijd stipt en toegewijd, zodat u nooit te laat zult zijn.

2. Optimaal Comfort
Onze voertuigen zijn modern, uitstekend onderhouden en bieden het hoogste niveau van comfort. Of u nu een korte rit binnen de stad maakt of een langeafstandsreis plant, onze auto’s zijn volledig uitgerust om aan al uw behoeften te voldoen en uw reis aangenaam te maken.

3. Service op Maat
Bij Taxi Egmond staat uw tevredenheid voorop. Onze chauffeurs zijn vriendelijk, professioneel en staan altijd klaar om aan uw specifieke wensen te voldoen. Wij streven ernaar om uw reis een plezierige ervaring te maken, van het moment dat u instapt tot aan uw bestemming.

4. Uw Veiligheid, Onze Prioriteit
Uw veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit. Onze chauffeurs zijn grondig getraind en gecertificeerd, en onze voertuigen worden regelmatig onderworpen aan strenge inspecties en onderhoud. Stap met vol vertrouwen in onze taxi’s, wetende dat u in veilige handen bent.

1.

Betrouwbaar

2.

Comfortabel

3.

Klantgericht

4.

Veilig

Taxi Egmond Reserveren

Contactformulier

Direct Contact

Recensies

5
5/5

Ik ga regelmatig met Taxicentrale Egmond ze zijn altijd op tijd en uitstekende service!

Florian Elsayed
5
5/5

Taxicentrale Egmond is een betrouwbare partij en onze vaste vervoerder voor de luchthaven ritten van ons personeel. Altijd op tijd en houdt rekening met eventuele vertragingen of wijzigingen van vliegtijden. 

Stefan van der Laan
5
5/5

Vriendelijke chauffeur! Gaan we zeker nog een keer boeken. We hadden haast en doordat de chauffeur van actuele verkeerssituaties op de hoogte was, zijn we op tijd gekomen.

Zen Buddha

"Taxi Egmond brengt je overal & is direct beschikbaar

Wij brengen je veilig naar je bestemming en halen je ook met plezier weer op.

Of bel ons direct op: